|
Co oferuje?
Jerzy Poździał zaprasza grupy młodych ludzi - choć również dorosłych - do swojej restauracji i w ciekawy sposób oferuje przekazanie zdobytych na przestrzeni wielu lat pracy doświadczeń i obserwacji z najlepszych restauracji w kraju i zagranicą. Tematem zajęć będą podstawy zasad savoir-vivre, czyli jak zachować się przy stole, żeby nie być śmiesznym. Nie będzie to tylko pogadanka o podstawowych zasadach etykiety ale praktyczne zetknięcie się z zasadami prawidłowej konsumpcji potraw, doboru sztućców, alkoholi, techniki uchwytu szkła i z wieloma innymi pozornie błahymi sprawami. Uczestnicy docierają dla wielu do tej pory zamkniętego świata dystyngowanych imprez
w których bali się uczęszczać - a dlaczego? Bali się być śmiesznymi i nieporadnymi.
Kto bywał na tych zajęciach: grupy szkolne, biznesmeni, urzędnicy państwowi. Wszyscy oni bez obaw mogli później uczestniczyć bezstresowo w bankietach, przyjęciach okolicznościowych, spotkaniach dyplomatycznych, wakacyjny świat bufetów i pikników przestał być straszny.
Posiadając: Odpowiednie uprawnienia i kompetencje zdobyte na przestrzeni wielu lat pracy oraz bazę lokalową Jerzy Poździał szkoli w zakresie zawodowym:
- kelnerów - kucharzy - barmanów - somelierów
Pragniesz zorganizować szkolenie?
Zadzwoń!
|
|
|